ZULU BFF
EN NY SECOND
SCREEN OPLEVELSE
ZULU BFF var en af TV 2 ZULU’s store digitale satsninger i 2014 og et bud på fremtidens tv-oplevelse. ZULU BFF har vundet flere priser bl.a. for bedste app design
ZULU BFF-programmet blev lanceret sammen med et interaktivt, digitalt univers, der sætter nye standarder for tv-oplevelsen. Med ZULU BFF-appen kan brugerne via deres smartphone eller tablet - og sammen med deres venner - føje en ekstra dimension til oplevelsen. Appen lydsynkroniserer automatisk til tv-programmet, så man kan følge tre parallelle indholdsspor i appen, mens man ser programmet. Ud over de ekstra indholdsspor kan man også spille forskellige spil mod hinanden via appen, mens man ser programmet sammen med sine venner.

ZULU BFF er blevet hædret med mange priser bl.a. prisen for bedste app design ved Danish Internet Awards (DIA). Begrundelsen for prisen lød:

“TV er en platform, som er ved at finde sin nye berettigelse, og i disse 'content a la carte'- tider, bliver man nødt til at prøve at gøre noget nyt.
Med 'ZULU BFF' har man udfordret den normale TV-oplevelse, og Hello Monday har givet det et grafisk formsprog, som understøtter konceptet ekstremt godt. Lækker typografi, flot farve-palet og lækre animationer binder appen sammen og giver en ny dimension til TV-kigning, som kommer til at inspirere mange ud i fremtiden.”

Kenneth Graupner, Digital Art Director i TV 2 Marketing og ansvarlig for BFF-appen, siger:

- “Det er fantastisk, at 'ZULU BFF' nu beviser, at innovation og design i den grad hænger sammen. Det er ikke nok at have en god idé, hvis brugeroplevelsen ikke følger med. 'ZULU BFF' er designet omkring brugeren og til brugeren, og derfor er det også dejligt, at det store arbejde der ligger bag nu hædres”.
VISIT ZULU BFF
CREDITS
ZULU BFF appen er udviklet af Hello Monday sammen med TV 2. Hello Monday har tidligere lavet løsninger for NASA, Google, Youtube, MOMA, Diesel, Greenpeace og B&O Play.
BESØG HELLOMONDAY.COM