DOWNLOAD ID PAKKEN
LOGO
TV 2 PLAY logoet følger designsystemet for den øvrige TV 2 familie. Logoet findes i en positiv og en negativ version til brug på henholdsvis lys og mørk baggrund. I særtilfælde hvor logoet kun kan reproduceres i én farve, skal logoet i ren blå, sort eller hvid bruges.

DOWNLOAD LOGO
RESPEKTAFSTAND
OG STØRRELSE
Respektafstanden beskriver det område rundt om logoet, som skal holdes fri for grafiske elementer.

For at sikre bedst mulig logogengivelse bør det ikke skaleres ned under de angivne mindstestørrelser herunder:
LOGO PLACERING
TV 2 PLAY er på TV repræsenteret i pop-ups i højre side af skærmen. På sitet er logoet placeret i venstre side. Det samme gælder på smart TV.
FARVER
TV 2 PLAY har lys blå som sin primære brandfarve. Den blå suppleres af hvid, grå og sort. Blå er ikke dominerende i fladen, men fungerer som accentfarve.
TYPOGRAFI
TV 2 PLAY benytter Alright Sans, som er TV 2 familiens skrift. I henvisninger og overskrifter bruges de fede snit i italic med versaler. På øvrige platforme i brødtekst mv. bruges regular.

DOWNLOAD ALRIGHT SANS LP
PRINCIPPER FOR SKRIFT
TV 2 PLAY samler TV 2s indhold på tværs af kanaler og følger derfor de generiske principper for det corporate TV 2.
PLAY CREDIT
PLAY credit kittet anvendes til produktioner der eksklusivt vises på TV 2 PLAY. Kittet indeholder en credit afmelding for hvert af TV 2s kanalbrands. De forskellige versioner indikerer programmets oprindelige kanal tilknytning. Pakken indeholder ligeledes instruktion og eksempel på brug.

DOWNLOAD PLAY CREDIT PAKKEN
SMART PHONE
TV 2 PLAY er også på mobilen, hvor du kan opleve hele TV 2 familiens brede programportefølje. Ligesom tv2.dk, er TV 2 PLAY responsivt og tilpasser sig mobilen.