LOGOER
Her findes logoer til samtlige af TV 2’s otte kanaler. Logoerne kan hentes enkeltvis, ligesom familie-logoet, hvor alle logoer er samlet horisontalt, kan hentes.

Det rene TV 2-logo fungerer både som corporate logo og som logo for hovedkanalen. Det findes i en positiv og en negativ version. Den Positive version må bruges på hvid og sort baggrund, mens den negative bruges alle andre baggrundsfarver. Logoet må kun optræde i rød, sort eller hvid.

Reglerne for de enkelte kanal-logoer findes under den specifikke designguide for den relevante kanal.

DOWNLOAD LOGOER
FARVER
TV 2’s primære brandfarve er rød. Den røde farve bruges både corporate og til hovedkanalen. Den røde farve suppleres af grå og sort.

Hver kanal har desuden tilknyttet sin egen farvepalette, og reglerne for de enkelte kanalfarver findes i de specifikke designguides.

Der tilstræbes generelt et let, lyst og imødekommende udtryk.
TYPOGRAFI
TV 2 benytter Alright Sans, som er TV 2 familiens generelle skrift og hovedkanalens primære font. Skriftfamilien rummer en række snit, som alle kan bruges alt efter formål. En række eksempler her på sitet viser best cases, som du kan lade dig inspirere af.

DOWNLOAD ALRIGHT SANS LP
VANDMÆRKER
Hver kanal har sit eget vandmærke, der vises i øverste, venstre hjørne af skærmen. Alle TV 2’s vandmærker er placeret samme sted og har samme højde.
MERCHANDISE
TV 2’s visuelle identitet anvendes til forskellige typer af merchandise til brug både internt og eksternt.
56 GRADER
For at sikre at vores brand opleves konsistent på tværs af alle platforme og medier, har vi udviklet et sæt regler og retningslinjer, der hjælper dig med at udvikle design, som er i tråd med vores brand.
STORY LOGO
Storylogoet er vores dynamiske logo, som fortæller en historie om, at TV 2 er et levende og mangfoldigt brand, dvs. det skifter form og karakter afhængigt af indholdet. Storylogos udseende og brug skal godkendes særskilt af TV 2 Design