DOWNLOAD ID PAKKEN
LOGO
TV 2 FRI logoet følger designsystemet for den øvrige TV 2 familie. Logoet findes i en positiv og en negativ version til brug på henholdsvis lys og mørk baggrund. I særtilfælde hvor logoet kun kan reproduceres i én farve, skal logo i ren grøn, sort eller hvid bruges.

DOWNLOAD LOGO
RESPEKTAFSTAND
OG STØRRELSE
Respektafstanden beskriver det område rundt om logoet, som skal holdes fri for grafiske elementer.

For at sikre den bedst mulig logogengivelse bør det ikke skaleres ned under de angivne mindstestørrelser herunder:
LOGO PLACERING
I airlooket optræder logoet to steder: Som vandmærke i øverste venstre hjørne, og som ident afmeldning, placeret centreret på skærmen.

Til print tilstræbes at placere logo centreret, enten øverst eller nederst på siden. Alternativ placering er i øverste venstre hjørne, som visuel link til vandmærket.
FARVER
Paletten består af to farver, hvor grøn er den primære farve. Logoet skal altid fremstå i grøn kontekst.

TYPOGRAFI
TV 2 FRI benytter skrifttypen Abidale igennem identitetsprogrammet. Overskrifter skrives med Abidale Extra Bold og undertekster med Abidale Thin.

DOWNLOAD ABIDALE
PRINCIPPER FOR SKRIFT
Al tekst skrives med minuskler (små bogstaver) for at give et blødt og imødekommende udtryk. Tekst skal i udgangspunktet altid være venstrestillet
PRODUCENT CREDITS
I TV 2 FRI Producent credits-mappen finder du alt, hvad du skal bruge for at lave en korrekt producent-afmelding til TV 2 FRI.

DOWNLOAD PRODUCENT CREDITS
VIGNETTER
TV 2 FRI præsenterer er vignet for kanalen. Vignetten gør brug af TV 2’s skrå princip til at animere logoet med. Bemærk at vignetten til TV 2 FRI er uden lyd. Vignet kan hentes her.

DOWNLOAD VIGNETTER