DOWNLOAD ID PAKKEN
LOGO
Som en del af TV 2-familien følger logoet designsystemet for kanalbrands. Logoet findes i en positiv og negativ version til brug på hhv. lys og mørk baggrund.

I særtilfælde hvor logoet kun kan reproduceres i én farve, skal logo i orange eller sort/hvidt vælges.

DOWNLOAD LOGO
RESPEKTAFSTAND
OG STØRRELSE
Respektafstanden beskriver området rundt om logoet, som skal holdes fri for grafiske elementer.

For at sikre bedst mulig logo-gengivelse bør det ikke skaleres ned under de angivne mindstestørrelser.
FARVER
TV 2 CHARLIEs ID-farve er orange. Farvepaletten er bred og alsidig. Farverne er moderne og tidssvarende, men skuer også bagud.

Grundfarverne rød, grøn og blå og den neutrale grå findes i henholdvis en lys og en mørk udgave (Pale & Dark).

Desuden har alle de mørke farver en tint-farve, som er en lysere tone, der kan anvendes harmonisk oven på grundfarven. De lyse farver har tilsvarende en shade, som er en mørkere tone, der kan anvendes oven på den lyse grundfarve.
TYPOGRAFI
TV 2 CHARLIE benytter to skrifttyper igennem identitetsprogrammet. Founders Grotesk anvendes som ID-element og bruges til overskrifter, titler og lignende. Alright Sans er TV 2-familiens skrift og TV 2 CHARLIE anvender denne som sekundær skrifttype. Den bruges funktionelt til brødtekster, tidspunkter, metatekster m.m.DOWNLOAD FOUNDERS GROTESK
PRINCIPPER FOR SKRIFT
Alle titler og funktionelle tekst-elementer skal skrives med kapitaler. Ved længere brødtekster anvendes Alright Sans i både store og små bogstaver.

På TV 2 CHARLIE centreres tekst altid ift. til den kasse, som den optræder i. Dvs. at tekst så vidt muligt skal centreres både horizontalt og vertikalt.
MØNSTRE
TV 2 CHARLIE anvender tre mønstre som grafisk ID-element. Cirkelmønstrene er konstrueret ud fra TV 2-familiens vinkel i TV 2-logoet. Mønstrene adskiller sig kun ift. tætheden mellem cirklerne.

Cirkelmønstrene kan anvendes i forskellige størrelser. De må gerne animeres, så de forlader deres grid, men vi opfordrer til, at man altid starter eller slutter i gridformationen.
CREDITS
Der stilles ikke krav fra TV 2's side om en bestemt måde at layoute krediteringslisterne på (heller ikke bestemte skrifttyper eller lignende) – så det er blot guidelines.

Men for at opnå det bedste resultat, når TV 2 squezer krediteringen, opfordrer vi dog til at følge guiden.

DOWNLOAD CREDITS
PRODUCENT CREDITS
Er du producent og skal afmelde med TV 2 CHARLIE finder du alt, hvad du har brug for her. Læs altid manualer og specifikationer først for at undgå fejl.

DOWNLOAD PRODUCENT CREDITS
ON AIR-LOOK
On air-looket er farverigt og varieret. Typografi og farver kombineres til et moderne og tidssvarende udtryk, der understøttes af simple animationer. Alle elementer animeres på og af nedefra og op.
OFF AIR-LOOK
Når der udarbejdes off-air materiale, anvendes en ren farve som bundfarve. Oven på denne kan der kombineres fritlagte fotos med cirkelmønstre og typografi. Se nedenstående eksempler for inspiration.