OM OS
I TV 2 Design er vi både design thinkers and doers. Vi faciliterer strategiske udviklingsprocesser med design thinking metoder og vi udformer designløsninger på tværs af alle medieplatforme med; brand design, grafisk design, motion design og sound design.

Vi er en del af TV 2 Marketing og har det overordnede ansvar for TV 2s Corporate Visual Identity (CVI) og for udviklingen af TV 2s brand identiteter. Vi sikrer, at TV 2s design altid afspejler TV 2s koncernstrategi og værdigrundlag – og vi udvikler løbende nye design værktøjer, som kan bidrage til et engagerende, effektivt og attraktivt TV 2.

I co-creation med både eksterne og interne definerer og udvikler vi emotionelle brand-økosystemer, som afspejler hele TV 2-familien.
PROCES
Vi arbejder primært projektorienteret og tror på, at de bedste løsninger udvikles i co-creation, når forskellige fagligheder og kompetencer udvikler sammen. TV 2 Design arbejder iterativt, og de fleste af vores projekter gennemløber faserne; research, indsigt, brandstrategisk platform, kreativ udvikling og implementering. Vi har ikke én standardformel, men gør brug af de innovative og kreative værktøjer, som bedst egner sig til opgaven.
KONTAKT
Vi er altid på udkig efter nyt talent og nye samarbejder, så derfor skal du være velkommen til at kontakte os.
DIT NAVN (SKAL UDFYLDES)

DIN E-MAIL (SKAL UDFYLDES)

EMNE

BESKED

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så bliver du opdateret, når der kommer nye ting på sitet.
E-MAIL